
Datasekretess
Ta bort meddelanden och konversationer
- Help Center
- Konto / allmänna inställningar
- Datasekretess
- Ta bort meddelanden och konversationer
Ta bort meddelanden och konversationer
Du kan hantera dina konversationer i meddelandesektionen. Observera att för tvistlösning kan vissa transaktionsdata lagras enligt lag, även om du tar bort konversationen från gränssnittet.