
Profil och inställningar
Varan visas som "såld"
- Help Center
- Konto / allmänna inställningar
- Profil och inställningar
- Varan visas som "såld"
Varan visas som "såld"
En vara märkt "såld" kan inte längre beställas. Om en annons visas som såld av misstag eller om du vill sälja en liknande produkt igen, kan du skapa en ny annons eller lägga upp en från annonsarkivet.