
Profil och inställningar
Inaktivera ditt konto
- Help Center
- Konto / allmänna inställningar
- Profil och inställningar
- Inaktivera ditt konto
Inaktivera ditt konto
Du kan inaktivera ditt konto i inställningarna. Innan du inaktiverar, se till att du inte har några väntande beställningar (att skicka eller ta emot) och inga pengar att ta ut i finansiella data. Kontakta supporten om du behöver hjälp.